Informatie en advies over de gevel
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?
vochtbestrijding

vochtbestrijdingHeb je ook zo een last van optrekkend vocht? Er zijn verscheidene manieren om optrekkend vocht te behandelen. Het is sowieso belangrijk om optrekkend vocht te behandelen, het kost je honderden euro’s aan isolatie en bovendien is het slecht voor de constructie van je huis. Optrekkend vocht komt via de grond in je gevel, dit komt omdat de buitenmuur de (koude) grond raakt en vervolgens het vocht uit de grond trekt.
 

*Tip:
Direct weten wat de kosten van vochtbestrijding zijn? Vul hier het formulier in en ontvang vrijblijvend tot 6 offertes van diverse lokale vochtbestrijders.

Resultaat

Het resultaat van dit proces kan zijn dat er wel tot 6 en een halve liter met vierkante meter in de gevel kan zitten. Je hoeft geen genie te zijn om te beseffen dat dit slecht voor de buitenmuur is, na verloop van tijd zal het vocht zich ook verder gaan verplaatsen en kan je woning er echt onder lijden. Het is dus belangrijk om dit proces tegen te gaan. Optrekkend vocht behandelen kan op verschillende manieren. Zie ook: vochtbestrijding.

Behandel methodes tegen optrekkend vocht

Er zijn verschillende manieren op optrekkend vocht te behandelen. Omdat het vocht vooral uit de grond komt wordt vaak de grond geïnjecteerd waar de gevel samen komt met de grond. Dit voorkomt dat het vocht de buitenmuur in kan “kruipen” om vervolgens op te trekken. Daarna is het een kwestie van tijd voordat het vocht uit de muur verdwenen is.

Om het vocht voortaan echt weg te houden uit de buiten muur is het een goed idee om de gevel te impregneren. Dit is samen met het injecteren van de grond de beste manier om het optrekkende vocht te behandelen.

Voordat je dit laat doen zal er eerst een ervaren specialist moeten langskomen om de muur goed te bekijken en in te schatten welke op maat methode toegepast dient te worden voor het beste resultaat. Op onze website kunt in contact komen met deze specialisten. Vraag een offerte aan en je krijgt maximaal 6 prijsopgaves van bedrijven bij je uit de buurt die optrekkend vocht behandelen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Laatste nieuws

voegwerk

6x Valse vooroordelen gevelwerk

december 24, 2018

Het renoveren van je gevel is geen kleine klus. Soms moeten er

7x Tips gevelwerk

december 24, 2018

Af en toe zal je gevel aan een onderhoudsbeurt toe zijn. Dit

6x Valkuilen + veel gemaakte fouten gevelwerk

december 24, 2018

De gevel van een woning heeft als hele belangrijke taak de binnenruimtes