Informatie en advies over de gevel
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Het merk Eternit beschikt over een groot aanbod aan gevelproducten. Het betreft hier niet zomaar gevelproducten, maar wel natuurlijke artikelen die zijn samengesteld uit cement, minerale vulstoffen en natuurlijke, organische versterkingsvezels. De Eternit vezelcementplaat kenmerkt zich door een vaste vorm en is bovendien zowel water- als vochtbestendig. Andere voordelen gaan schuil in het brandveilige aspect en bovendien zijn deze platen milieu- en onderhoudsvriendelijk. De vezelcementplaten van Eternit zijn verkrijgbaar in subtiele kleurnuances evenals sterke contrasten. De gevelplaten van Eternit kunnen probleemloos worden toegepast als geventileerde gevelbekleding.

Gevelbekleding Eternit

Verschillende soorten vezelcementplaten

Er zijn vandaag de dag verschillende vezelcementplaten van Eternit op de markt terug te vinden. We onderscheiden op dit vlak met name:

  • Eternit Equitone Natura
  • Eternit Equitone Tectiva
  • Eternit Equitone Textura
  • Eternit Equitone Pictura
  • Eternit Equitone Operal
  • Eternit Sidings Cederal

Het type vezelcementplaat van Eternit waar je uiteindelijk voor kiest is van doorslaggevend belang voor de uitstraling van je gevel. De Eternit Equitone Tectiva is bijvoorbeeld een licht geschuurde gevelplaat die zowel over een natuurlijke als ruwe uitstraling als een betonlook beschikt. Deze vezelcementplaat van Eternit kenmerkt zich door een hoge duurzaamheid omdat ze op efficiënte wijze wordt behandeld tegen de invloeden vanuit het weer. Heb je nood aan bijvoorbeeld een extra brede vezelcementplaat? In dat geval kan de Eternit Equitone Textura al je verwachtingen inlossen. Deze vezelcementplaat beschikt over een extra robuust karakter welke wordt veroorzaakt door de watergedragen acrylaatdispersie.

Hoeveel kost Eternit gevelbekleding?

De kostprijs die in rekening wordt gebracht voor Eternit gevelbekleding is sterk afhankelijk van verschillende factoren. Je dient bijvoorbeeld rekening te houden met het onderlinge verschil in niet alleen eigenschappen, maar ook in prijs. Zoals eerder op deze pagina reeds aangegeven beschikt Eternit over tal van verschillende soorten gevelbekleding die allen over hun specifieke voordelen beschikken. De prijs van Eternit gevelbekleding is niet vastgesteld waardoor er eveneens een verschil kan ontstaan tussen diverse aanbieders van deze gevelbekleding. Wij hebben alvast enkele gemiddelde prijzen voor jou op een rijtje gezet:

Eternit Equitone Ongeveer 110 euro per vierkante meter
Eter-Backer HD Ongeveer 40 euro per vierkante meter
Eternit Cedral Board Ongeveer 80 euro per vierkante meter
Paintboard Ongeveer 30 euro per vierkante meter
Eternit Cedral Wood (Sidings) Ongeveer 40 euro per vierkante meter
Eternit Cedral Wood (Sidings) click Ongeveer 60 euro per vierkante meter

Wil je er zeker van zijn dat je kan rekenen op de scherpst geprijsde Eternit gevelbekleding? In dat geval kunnen we je alleen maar aanraden om goed de offertes bij verschillende bedrijven te vergelijken. Eventueel kan je het materiaal ook gewoon apart aankopen om het zelf aan de gevel te bevestigen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Laatste nieuws

voegwerk

6x Valse vooroordelen gevelwerk

december 24, 2018

Het renoveren van je gevel is geen kleine klus. Soms moeten er

7x Tips gevelwerk

december 24, 2018

Af en toe zal je gevel aan een onderhoudsbeurt toe zijn. Dit

6x Valkuilen + veel gemaakte fouten gevelwerk

december 24, 2018

De gevel van een woning heeft als hele belangrijke taak de binnenruimtes