Gevelrenovatie offerte

gevelrenovatie offerte

Voor een gevelrenovatie offerte ben je hier aan het juiste adres. Wanneer je een offerte aanvraagt voor aanvraagt voor een bepaalde gevelrenovatie wordt deze aanvraag naar maximaal 6 vakmensen uit jouw regio gestuurd. Het bestand van bedrijven dat offertes ontvangt is zo groot dat eigenlijk elke klus met betrekking tot de gevel uitgevoerd kan worden.

Je kunt als volgt het best een gevelrenovatie offerte aanvragen:

  1. Bij je contact gegevens kunt simpelweg je contact gegevens invullen. Vergeet niet je aanhef correct te in te vullen.
  2. Selecteer bij het veld: “Soort Onderhoud” de optie die het best bij je onderhoud past.
  3. Bij “soort aanvraag” kun  je selecteren of het om een persoonlijk huis gaat (particulier) voor een appartementen complex (vereniging van eigenaren) of voor een bedrijfspand (zakelijk)
  4. Bij de “Beschrijving opdracht” is het de bedoeling dat je het uit te voeren werk zo duidelijk mogelijk beschrijft. Op die manier kunnen de onderhoud en renovatie bedrijven een duidelijk offerte maken, en deze goed specificeren.
  5. Bij “Indicatie geplande datum” geefy je aan binnen welke termijn je de werkzaamheden uitgevoerd wilt hebben.
  6. Vervolgens kunt je ook nog kiezen of je van ons een nieuwsbrief wilt ontvangen, deze zal niet vaker dan 1 keer per maand komen.
  7. Wanneer je op de knop “vraag offertes aan” klikt wordt je aanvraag verzonden.

Wanneer krijgt je dan de offertes?

Nadat de gevelrenovatie offerteaanvraag is verzonden wordt deze verspreid onder de erkende aangesloten bedrijven. Deze renovatie bedrijven die gespecialiseerd zijn in buitenmuren en gevels zullen je binnen enkele werkdagen een passende offerte toesturen.

Een groot voordeel is dat alle bedrijven precies dezelfde aanvraag krijgen, en de offertes die je te zien  krijgt zijn dus gebaseerd precies dezelfde informatie. Dit geeft je een objectief beeld, van de verschillende prijsopgaves.

Gratis offertes in je mailbox?

Aangezien het om maatwerk gaat verschillen de prijzen aanzienlijk per gevelspecialist. Verstandig is om meerdere offertes te vergelijken. Vul hieronder je postcode in en ontvang in een keer vrijblijvend meerdere offertes. Vergelijk en bespaar ook tot 30% op de kosten!