Buitenmuur impregneren

buitenmuur impregnerenDe buitenmuur impregneren is de beste oplossing voor diegene die de buitenkant van een woning willen beschermen tegen vuil, vocht en graffiti. Wil je ook dat je buitenmuur goed beschermd wordt? Lees dan verder en zie wat je zelf kunt doen om de wand te beschermen. Het maakt hierbij niet uit of de wand van stenen is of dat u een houten wand wilt hydrofoberen.

Hoe werkt het?

Wanneer je de buitenmuur impregneert breng je als het ware een harde beschermlaag aan op de buitenmuur. Tijdens het impregneren gebeurt namelijk het volgende: een chemische vloeistof wordt over een wand heen gespoten. Deze vloeistof gaat in de poriën van de betreffende wand zitten en hardt uit. Na dit proces is de buitenmuur volledig vochtdicht, en door dat extra laagje hecht vuil en graffiti veel minder goed. Vooral het oplossen van een optrekkend vocht probleem is achteraf een prijzige klus, het loont echt om een buitenmuur te impregneren.

Bekijk ook de mogelijkheden bij een aanbouw.

Prijs buitenmuur impregneren

De kosten van een buitenmuur impregneren zijn ongeveer €6,50 per vierkante meter. Vaak laten mensen voordat ze dit laten doen hun buitenmuur reinigen, het is natuurlijk onlogisch om een beschermlaag over een vies oppervlak te doen. De prijs voor het gevel reinigen dien je natuurlijk op te tellen bij de impregnatie prijs.

Kostenbesparend

Je buitenmuur impregneren zal ook kosten besparend uitpakken, je voorkomt namelijk dat je gevel aangetast wordt door vuil en vocht. Als dit wel zal gebeuren raakt je wand echt beschadigd en zullen de kosten voor deze oplossing vele malen hoger liggen dan enkel het impregneren van je buitenmuur.

Vergelijken helpt

De prijs van het impregneren van een buitenmuur zal per bedrijf verschillen. Op deze website kun je gemakkelijk verschillende offertes opvragen voor het impregneren, en dat door 1 formulier in te vullen. Deze gegevens zullen maximaal aan 6 bedrijven voorgelegd worden en je zult dan maximaal 6 offertes ontvangen van bedrijven uit je omgeving.

Gratis offertes in je mailbox?

Aangezien het om maatwerk gaat verschillen de prijzen aanzienlijk per gevelspecialist. Verstandig is om meerdere offertes te vergelijken. Vul hieronder je postcode in en ontvang in een keer vrijblijvend meerdere offertes. Vergelijk en bespaar ook tot 30% op de kosten!