Buitenmuur schoonmaken

Buitenmuur schoonmakenEen buitenmuur schoonmaken is nodig wanneer deze vervuild is. Vuil komt in vele verschillende vormen en, de meest geziene vormen van vervuiling zijn:

  • roet
  • graffiti
  • mos
  • klimplanten
  • schimmel

Gezien de vele vormen van vervuilin zijn er ook vele verschillende schoonmaak methodes voor een buitenmuur. Voor het grove vuil is er bijvoorbeeld het zandstralen van de gevel, denk hierbij aan graffiti en roetaanslag op de buitenmuur. Het nadeel van het zandstralen is dat het meestal een kostbare klus is, bovendien zijn de materialen die gebruikt worden niet altijd even goed voor het milieu. Soms is het echt niet anders en moet de buiten echt gestraald worden.

Stoomreiniging

Voor het schoonmaken van lichter vuil worden de buitenmuren schoon gemaakt met bijvoorbeeld stoomreiniging. Mos kan soms zelfs verwijderd worden met enkel een hoge druk spuit.  Het voordeel van deze methodes is dat het goedkoper is dan vorige benoemde methodes.

Vrijblijvend advies

Als je niet weet wat er nodig is op je muur is het verstandig om een expert langs te laten komen die vervolgens kan inschatten welke reiniging nodig is op je muur of wand.

Buitenmuur laten schoonmaken

Het is lastig om deze technieken zelf onder de hand te krijgen, zeker als je de benodigde apparatuur niet tot je beschikking hebt. Daarnaast is er ook nog de kans dat bij het verkeerd toepassen van de buitenmuur reiniging technieken de stenen beschadigd kunnen raken.

Gevelspecialisten raadplegen

Ons inziens is het dus vaak verstandig om een professionele gevelreiniger in te huren voor deze klus. Deze heeft niet enkel alle materialen, maar kunnen ook een garantie afgeven voor een goed resultaat. Wilt je dus je buitenmuur schoonmaken, dan kun je bij ons op de website een vrijblijvende offerte aanvragen. Deze offerte aanvraag wordt door gestuurd naar 6 reiniging experts uit jouw regio, en deze zullen dan contact met je opnemen en direct een prijs geven. Uiteraard is het aanvragen van een offerte voor een buitenmuur schoonmaken geheel vrijblijvend.

 

Gratis offertes in je mailbox?

Aangezien het om maatwerk gaat verschillen de prijzen aanzienlijk per gevelspecialist. Verstandig is om meerdere offertes te vergelijken. Vul hieronder je postcode in en ontvang in een keer vrijblijvend meerdere offertes. Vergelijk en bespaar ook tot 30% op de kosten!