Informatie en advies over de gevel
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?
Muur waterdicht maken
rechts is waterdicht

Er muur waterdicht maken kan verschillende redenen hebben. Wanneer een muur wel water toelaat zal de isolatiewaarde dalen, eerder rot optreden, er is kans dat het optrekkend vocht wordt en ook is er nog de kans dat het helemaal doortrekt tot aan je behang, meubelen en de rest van jouw interieur. Wij hoeven natuurlijk niet uit te leggen dat dit wel het laatste is dat je wilt.

Hydrofoberen

Een muur waterdicht maken is op zich geen probleem. Je kunt er simpelweg voor kiezen om uw muur te laten impregneren, na het hydrofoberen zal de wand waterdicht en waterafstotend zijn. Er komt nog een voordeel met het impregneren; vuil hecht zich veel lastiger aan een geïmpregneerde muur dan één die niet behandeld is.

Muur waterdicht maken

Muur waterdicht maken tegen grondwater

Er is ook nog een andere kant waar water of vocht vandaan kan komen dan enkel van buiten. Er zijn situaties waarin het grondwater in de muur wilt trekken. Hier is ook een oplossing voor, maar deze is vrij prijzig. Tegen optrekkend grondwater kun je de grond injecteren. Dit is een adequate manier om het water van je muur af te houden. Op deze manier blijft je wand mooi droog. Het waterdicht maken van je muur kan eventueel zelf, maar wij raden je aan om het te laten uitvoeren. Mensen met ervaring en het juiste materiaal zorgen dat de muur echt goed waterdicht gemaakt wordt en dat u de komende 8 jaar er geen omkijken meer naar heeft. Bovendien krijg je bij de gerenomeerde bedrijven garantie.

Vergelijk en bespaar

Vraag bij ons offertes aan en ontvang van verschillende bedrijven (maximaal 6) uit jouw regio een passende offerte. Op deze manier kun je de opties en de prijzen vergelijken. Tot slot maak je een weloverwogen keuze.

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Laatste nieuws

voegwerk

6x Valse vooroordelen gevelwerk

december 24, 2018

Het renoveren van je gevel is geen kleine klus. Soms moeten er

7x Tips gevelwerk

december 24, 2018

Af en toe zal je gevel aan een onderhoudsbeurt toe zijn. Dit

6x Valkuilen + veel gemaakte fouten gevelwerk

december 24, 2018

De gevel van een woning heeft als hele belangrijke taak de binnenruimtes