Informatie en advies over de gevel
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Gevelrenovatie prijs per m2De prijs voor gevelrenovatie per vierkante meter is lastig te duiden. Toch zullen we uiteraard proberen dit enigszins uit de doeken te doen door middel van veel voorkomende gevelrenovatie en de daarbij behorende prijs per m2. Houd je er rekening mee dat elke situatie anders is en dus andere prijzen kan opleveren.

Prijs per m2

  • Uithakken van voegen en het opnieuw voegen van de desbetreffende gevel: De gevelrenovatie prijs per m2 zal ongeveer €65 zijn. We gaan er bij deze prijs stelling van uit dat het om 20 vierkante meter wand gaat. Het spreekt voor zich dat wanneer je een groter oppervlak gevel wilt laten doen het goedkoper wordt.
  • Lood vervangen: Het lood tegen je buitenwand kan gaan corroderen en dan is het van belang het vervangen wordt. De prijs van deze gevelrenovatie per m2 ligt rond de €500. Dit is een groot bedrag inderdaad, maar dit is dan inclusief het lood, dit is gewoon erg duur materiaal.
  • Scheurherstel: Het dichten van scheuren is geen dure klus. Dit kan simpelweg met specie, en als er daarna een pleisterlaagje wordt op gesmeerd ziet het er nog netjes uit ook. Dit kan al rond de €10 per vierkante meter. Waar je wel op dient te letten is dat scheuren in de gevel diepere oorzaken kunnen hebben, denk bijvoorbeeld aan verzakte fundering. Deze zaken dien je eerst uit te sluiten voordat je scheuren laten vullen.

Dit zijn wel de meest voorkomende vormen van gevelrenovatie en daarbij behorende prijs per m2.

Voor een uitgebreid overzicht van de prijzen ga je naar de pagina gevelrenovatie prijzen.

Vergelijk de prijzen

Voordat je zich zelf rijk rekent moet je er bewust van zijn dat de prijzen geen vast gegeven zijn. Jouw situatie zou simpeler of complexer kunnen zijn wat de gevelrenovatie prijs doet stijgen of zakken. Je wilt de gevelrenovatie prijs per m2 weten? Vraag dan een offerte aan via het online formulier dat je vindt op onze site, je krijgt dan vrijblijvende prijsopgaven van vakmensen uit jouw buurt. Vul op deze pagina je gegevens in, ontvang de offertes en begin met vergelijken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Laatste nieuws

voegwerk

6x Valse vooroordelen gevelwerk

december 24, 2018

Het renoveren van je gevel is geen kleine klus. Soms moeten er

7x Tips gevelwerk

december 24, 2018

Af en toe zal je gevel aan een onderhoudsbeurt toe zijn. Dit

6x Valkuilen + veel gemaakte fouten gevelwerk

december 24, 2018

De gevel van een woning heeft als hele belangrijke taak de binnenruimtes